Media

LaChanna

LaChanna

LaChanna is een initiatief van Lauren Samsom. Zij heeft haar passie omgezet in een prachtige fashion blog met inspiratie voor verschillende gelegenheden, maar ook voor de dagelijkse looks! In haar post van vandaag op LaChanna.com (LaChanna 2.0) laat ze een stijlvolle herfst outfit zien met haar eigen Marrakech Musthaves Bibi clutch daarbij gematcht!

I love inspiration

I love inspiration

Iloveinspiration.nl is voor iedereen die behoefte heeft aan een spiritual, inspirational, entrepreneurial, funky en fabulous boost!
Lifestyle, Entertainment, Events en Workshops zijn de rode draad door deze inspiratie website. Mara Michels hield een spontaan interview met ons tijdens een meeting in Rotterdam.

Red Reiding Hood

Red Reiding Hood

Red Reiding Hood. Wij zijn fan! Een heerlijke blog om op de hoogte te blijven van mooie outfits, fijne make-up en lekker eten. En... sinds kort heeft deze bekende fashionblogger ook Marrakech Musthaves opgemerkt! Rowan stelde een prachtige boho outfit samen met een fijne indian summer feeling! Wij voelen ons vereerd dat ze daarbij een Marrakech Musthaves tas droeg.

Fittz

Fittz

Vanaf deze week ligt de black edition van onze MM Weekender bij Fittz!

Fittz is een winkel voor stijlvolle, jonge modebewuste mannen. Impulsen uit de internationale mode- en muziekwereld worden gemengd met straatstijlen van over de hele wereld en worden omgezet in betaalbare jonge mannen fashion items. Het hele jaar door kun je nieuwe outfits vinden in de nieuwste stijlen. En nu dus ook jouw outfit gematcht met een stoere Marrakech Musthaves Weekender!