Vakantie

Riad Awa, een luxe Riad gelegen naast het Royal Palace in Marrakech

Riad Awa, een luxe Riad gelegen naast het Royal Palace in Marrakech Tijdens ons laatste bezoek aan Marrakech verbleven wij in Riad Awa. Deze Riad, verstopt in een klein straatje op 10 minuten loopafstand van het Djemaa el Fna plein, is een heerlijke plek om helemaal tot rust te komen. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam en de Riad is mooi, schoon en goed onderhouden. Authentieke Marokkaanse elementen zijn verwerkt in een minimalistisch design en zorgen voor een sereen geheel. Ontspannen kun je op het dakterras op de heerlijke loungebanken in de schaduw. Tevens is er een klein zwembadje waarin je af kunt koelen na een hete dag in Marrakech.

♡ YDIP ♡ Weedan Hotel

♡ YDIP ♡ Weedan Hotel Wij zijn al een aantal keren bij hotel Weedan op bezoek geweest. Je kunt er heerlijk ontspannen na alle drukte in de stad. Ze hebben een prachtige gastenboerderij, ruime hotelkamers, een panoramisch uitzicht op het Atlas gebergte en twee fijne zwembaden. Je wordt verwelkomt in een gebied van 6 hectare, op een gunstige locatie een aantal kilometers buiten Marrakech.

Het hotel wordt gerund door Nora en haar zoon Niels. Elke keer weer voelt het als een warm welkom en wordt er gezorgd voor heerlijk eten, het nodige amusement en een uitstekende service.