Trend

Your perfect festival accessory - New Indy kelim clutches!

Your perfect festival accessory - New Indy kelim clutches! Afgelopen periode hebben wij hard gewerkt aan een nieuw model voor onze Indy kelim clutch. Vanaf nu hebben al onze Indy clutches een afneembare schouderband zodat ze helemaal festival proof zijn! Alle tapijten die gebruikt zijn voor het maken van deze clutches hebben wij met zorg uitgezocht en in ons atelier omgetoverd tot unieke musthaves. Etnische designs waren afgelopen jaar al hip en ook komend jaar zien we deze trend weer helemaal terug.

Trend alert! Aaibare tasjes ❤

Trend alert! Aaibare tasjes ❤ Aaibare tasjes, vorig jaar zagen we ze al verschijnen, maar ook deze herfst en winter zijn het absolute musthaves! Wij gingen aan de slag om een tasje te bedenken dat buiten aaibaar ook nog eens multifunctioneel is in gebruik. En zo bedachten wij Louna!

Louna, de nieuwste aanwinst van Marrakech Musthaves, is gemaakt van echt leder en is overdag te dragen met een bandje om je schouder. S'avonds tover je de tas om tot een clutch die voorzien is van een handig polsbandje. Niet alleen is Louna super handig in gebruik, elk tasje is uniek door het geitenhaar op de voorkant van de tas. Van elk exemplaar is er maar één, dus kies snel jouw favoriet!

Louna is handgemaakt met ❤ in ons atelier in Marrakech

Kelim Mania

Kelim Mania Zomer 2014 is dé zomer voor etnische prints. Meer dan ooit laten wij ons inspireren door invloeden uit de hele wereld. Ook kelim blijft enorm populair, wij houden van deze trend! Vanuit onze liefde voor kleur en mooie patronen is onze zoektocht begonnen naar de perfecte kelim tapijten met kleurrijke motieven. Het resultaat hiervan zie je in onze shop. De authentieke kelim tapijten zijn omgetoverd tot prachtige clutches en unieke shoppers die een ultieme aanvulling zijn op elke zomerse outfit. Alle clutches en shoppers zijn uniek dus je hoeft nooit bang te zijn dat je iemand tegenkomt met hetzelfde exemplaar.

We ♡ to create fashion!