travel

Marrakech here we come!

Marrakech here we come! De tickets zijn geboekt en in oktober vertrekken wij weer naar Marrakech. In het atelier wordt al hard gewerkt aan samples voor onze nieuwe collectie. We hebben weer volop ideeën en gaan de komende tijd hard aan de slag om deze om te zetten naar nieuwe unieke tassen. Tijdens ons verblijf slapen we in Riad Awa en volgens mij hebben wij hier weer een pareltje ontdekt. Riad Awa ligt naast de Saadian tombes die dateren uit de tijd van sultan Ahmad I al-Mansur in de 16e eeuw. Awa is een prachtige riad waarin het beste van twee werelden is gecombineerd. Prachtige marokkaanse elementen in een modern jasje. Wij kunnen niet wachten tot we er zijn! Marrakech de stad van uitersten; overweldigend, hectisch, chaotisch en authentiek maar ook sereen en modern. Een stad waarin je het leven volop beleeft en waar je je keer op keer kunt verbazen en laten verrassen.

We ❤ Marrakech!

Hotspots in Fes

Hotspots in Fes In de oude medina van Fes vind je Riad Alcantara. Een prachtig gerestaureerd huis met fantastische kamers en een restaurant. Waar wij echter voor kwamen was het zwembad. Fes kent weinig baden die open zijn voor gasten die niet verblijven in het hotel. Omdat de meeste Riads niet beschikken over een eigen zwembad en de temperaturen in Fes behoorlijk op kunnen lopen is een plek als deze een aangename verrassing. Voor ongeveer 15 euro per dag mag je gebruik maken van dit zwembad. Een absolute aanrader!

♡ YDIP ♡ Weedan Hotel

♡ YDIP ♡ Weedan Hotel Wij zijn al een aantal keren bij hotel Weedan op bezoek geweest. Je kunt er heerlijk ontspannen na alle drukte in de stad. Ze hebben een prachtige gastenboerderij, ruime hotelkamers, een panoramisch uitzicht op het Atlas gebergte en twee fijne zwembaden. Je wordt verwelkomt in een gebied van 6 hectare, op een gunstige locatie een aantal kilometers buiten Marrakech.

Het hotel wordt gerund door Nora en haar zoon Niels. Elke keer weer voelt het als een warm welkom en wordt er gezorgd voor heerlijk eten, het nodige amusement en een uitstekende service.