Musthaves

Marrakech meets Ibiza

Marrakech meets Ibiza Ben jij ook zo'n fan van de hippie markten in Ibiza? Wij doen niets liever dan struinen langs de 100den kraampjes vol met de meest prachtige spullen. Onze favorieten zijn de unieke handgemaakte producten die worden aangeboden door hun makers. Omdat we helaas niet altijd in Ibiza kunnen zijn is er nu een prima alternatief in Nederland.

Gisteren vond de tweede editie van de 'We Love Ibiza Fair' plaats op het strand bij Beachclub Puur in Drimmelen. De omgeving was omgetoverd tot een waar shopping walhalla waar ons hippie hartje sneller van gaat kloppen. Veel fashion, lifestyle producten, heerlijk eten & drinken en fijne Ibiza deuntjes. 

Say hello to our spring/summer collection!

Say hello to our spring/summer collection! Achter de schermen is er door ons weer hard gewerkt aan een nieuwe collectie tassen en accessoires.
O.a. bestaande modellen in nieuwe zomerse kleuren en nieuwe kelim stoffen... maar we zijn samen ook weer de studio in gedoken om nieuwe ontwerpen te maken!
Binnenkort hebben we dus weer nieuwe items in onze shop! Wij introduceren dan de 'Lyv shopper' en de 'Kech wallet'. Houd onze website dus goed in de gaten. Al onze nieuwe produkten staan binnenkort online!

Marrakech Musthaves online!

Marrakech Musthaves online! Het is zover, we zijn online! Op onze website vind je handgemaakte leren tassen die met veel liefde worden gemaakt in Marrakech. Via deze blog delen wij de verhalen achter onze nieuwste musthaves en nemen wij je mee naar ons magisch Marrakech!

We keep you posted! ♡