Musthave

Your perfect festival accessory - New Indy kelim clutches!

Your perfect festival accessory - New Indy kelim clutches! Afgelopen periode hebben wij hard gewerkt aan een nieuw model voor onze Indy kelim clutch. Vanaf nu hebben al onze Indy clutches een afneembare schouderband zodat ze helemaal festival proof zijn! Alle tapijten die gebruikt zijn voor het maken van deze clutches hebben wij met zorg uitgezocht en in ons atelier omgetoverd tot unieke musthaves. Etnische designs waren afgelopen jaar al hip en ook komend jaar zien we deze trend weer helemaal terug.

Trend alert! Aaibare tasjes ❤

Trend alert! Aaibare tasjes ❤ Aaibare tasjes, vorig jaar zagen we ze al verschijnen, maar ook deze herfst en winter zijn het absolute musthaves! Wij gingen aan de slag om een tasje te bedenken dat buiten aaibaar ook nog eens multifunctioneel is in gebruik. En zo bedachten wij Louna!

Louna, de nieuwste aanwinst van Marrakech Musthaves, is gemaakt van echt leder en is overdag te dragen met een bandje om je schouder. S'avonds tover je de tas om tot een clutch die voorzien is van een handig polsbandje. Niet alleen is Louna super handig in gebruik, elk tasje is uniek door het geitenhaar op de voorkant van de tas. Van elk exemplaar is er maar één, dus kies snel jouw favoriet!

Louna is handgemaakt met ❤ in ons atelier in Marrakech

Women who wear black, lead colourfull lives...

Women who wear black, lead colourfull lives... Een zwarte tas is een absolute musthave om in huis te hebben en met héél veel te combineren. Een grote tas waar veel in kan voor overdag en een clutch voor de avonduren voor de hoogstnoodzakelijke spullen. Marrakech Musthaves heeft prachtige leren tassen voor bij elke outfit en geeft jou daarmee die ultieme stoere look!

Add a little sparkle to your outfit!

Add a little sparkle to your outfit! Het is nog winter maar in onze gedachten schijnt de zon al en maken we volop plannen voor deze zomer. Een absolute musthave die deze zomervakantie niet mag ontbreken tijdens jouw strandvakantie is deze sequined basket. Deze manden zijn handgemaakt door de vrouwen van Tameslouth die met veel liefde en aandacht hard gewerkt hebben aan deze kleurige exemplaren.

Tameslouth ligt niet ver buiten Marrakech en in dit dorp besloten de vrouwen begin 2013 hun krachten te bundelen en een eigen coöperatie op te richten.