Beach

Marrakech meets Ibiza

Marrakech meets Ibiza Ben jij ook zo'n fan van de hippie markten in Ibiza? Wij doen niets liever dan struinen langs de 100den kraampjes vol met de meest prachtige spullen. Onze favorieten zijn de unieke handgemaakte producten die worden aangeboden door hun makers. Omdat we helaas niet altijd in Ibiza kunnen zijn is er nu een prima alternatief in Nederland.

Gisteren vond de tweede editie van de 'We Love Ibiza Fair' plaats op het strand bij Beachclub Puur in Drimmelen. De omgeving was omgetoverd tot een waar shopping walhalla waar ons hippie hartje sneller van gaat kloppen. Veel fashion, lifestyle producten, heerlijk eten & drinken en fijne Ibiza deuntjes. 

Add a little sparkle to your outfit!

Add a little sparkle to your outfit! Het is nog winter maar in onze gedachten schijnt de zon al en maken we volop plannen voor deze zomer. Een absolute musthave die deze zomervakantie niet mag ontbreken tijdens jouw strandvakantie is deze sequined basket. Deze manden zijn handgemaakt door de vrouwen van Tameslouth die met veel liefde en aandacht hard gewerkt hebben aan deze kleurige exemplaren.

Tameslouth ligt niet ver buiten Marrakech en in dit dorp besloten de vrouwen begin 2013 hun krachten te bundelen en een eigen coöperatie op te richten.