Blog

Indian Summer with Red Reiding Hood

Indian Summer with Red Reiding Hood

Afgelopen september weken zijn we al verwend met heerlijk nazomerweer en hopelijk kunnen we nog lang genieten van het zonnetje! ☼ Rowan Reiding, een bekende fashion blogger combineerde een prachtige bohemian outfit met een indian summer feeling. En daarbij past de 'Louna' tas van Marrakech Musthaves natuurlijk perfect!

Marrakech here we come!

Marrakech here we come!

De tickets zijn geboekt en in oktober vertrekken wij weer naar Marrakech. In het atelier wordt al hard gewerkt aan samples voor onze nieuwe collectie. We hebben weer volop ideeën en gaan de komende tijd hard aan de slag om deze om te zetten naar nieuwe unieke tassen. Tijdens ons verblijf slapen we in Riad Awa en volgens mij hebben wij hier weer een pareltje ontdekt. Riad Awa ligt naast de Saadian tombes die dateren uit de tijd van sultan Ahmad I al-Mansur in de 16e eeuw. Awa is een prachtige riad waarin het beste van twee werelden is gecombineerd. Prachtige marokkaanse elementen in een modern jasje. Wij kunnen niet wachten tot we er zijn! Marrakech de stad van uitersten; overweldigend, hectisch, chaotisch en authentiek maar ook sereen en modern. Een stad waarin je het leven volop beleeft en waar je je keer op keer kunt verbazen en laten verrassen.

We ❤ Marrakech!

Trend alert! Aaibare tasjes ❤

Trend alert! Aaibare tasjes ❤

Aaibare tasjes, vorig jaar zagen we ze al verschijnen, maar ook deze herfst en winter zijn het absolute musthaves! Wij gingen aan de slag om een tasje te bedenken dat buiten aaibaar ook nog eens multifunctioneel is in gebruik. En zo bedachten wij Louna!

Louna, de nieuwste aanwinst van Marrakech Musthaves, is gemaakt van echt leder en is overdag te dragen met een bandje om je schouder. S'avonds tover je de tas om tot een clutch die voorzien is van een handig polsbandje. Niet alleen is Louna super handig in gebruik, elk tasje is uniek door het geitenhaar op de voorkant van de tas. Van elk exemplaar is er maar één, dus kies snel jouw favoriet!

Louna is handgemaakt met ❤ in ons atelier in Marrakech