Verzenden & retourneren

Verzenden

Wij doen ons uiterste best om uw Marrakech Musthave zo snel mogelijk bij u thuis af te leveren. Bij verzendingen binnen Nederland hebben wij maximaal vier werkdagen nodig om de bestelling naar u te verzenden met Post NL. Ons streven is uw bestelde item binnen vijf werkdagen bij u thuis te bezorgen (binnen Nederland).

Mocht een item onverhoopt bij aankomst een defect vertonen, neem dan per e-mail contact met ons op via [email protected] Samen met u gaan we dan op zoek naar de best passende oplossing.

Alle genoemde productprijzen op www.marrakechmusthaves.nl zijn inclusief btw (en inclusief verzendkosten boven een aankoopbedrag van 75 euro voor Nederland). Meer informatie hierover vindt u in de Algemene Voorwaarden.

Retourneren

Mocht u niet tevreden zijn over het product dan kunt u de bestelling binnen 7 dagen na ontvangst, ongebruikt en in originele verpakking, retourneren.
Als wij jouw pakket in goede orde hebben ontvangen, in originele verpakking, zonder beschadigingen zal het aankoopbedrag vergoed worden, exclusief de verzendkosten van zowel de heen- als retourzending.

De retourgezonden items zijn op eigen risico voor de klant. Bij ‘aangetekend verzenden’ moet er door ons worden getekend voor ontvangst. Op deze manier bent u altijd verzekerd dat de bestelling bij ons aankomt.
De terugbetaling zal voldaan worden binnen 30 dagen na ontvangst van het geretourneerde product.

Let op: Graag een briefje in het pakket meesturen met daarin uw naam, ordernummer, totaalbedrag, bankgegevens en reden van retour zodat we u snel van dienst kunnen zijn.