marrakech

Your perfect festival accessory - New Indy kelim clutches!

Your perfect festival accessory - New Indy kelim clutches! Afgelopen periode hebben wij hard gewerkt aan een nieuw model voor onze Indy kelim clutch. Vanaf nu hebben al onze Indy clutches een afneembare schouderband zodat ze helemaal festival proof zijn! Alle tapijten die gebruikt zijn voor het maken van deze clutches hebben wij met zorg uitgezocht en in ons atelier omgetoverd tot unieke musthaves. Etnische designs waren afgelopen jaar al hip en ook komend jaar zien we deze trend weer helemaal terug.

Riad Awa, een luxe Riad gelegen naast het Royal Palace in Marrakech

Riad Awa, een luxe Riad gelegen naast het Royal Palace in Marrakech Tijdens ons laatste bezoek aan Marrakech verbleven wij in Riad Awa. Deze Riad, verstopt in een klein straatje op 10 minuten loopafstand van het Djemaa el Fna plein, is een heerlijke plek om helemaal tot rust te komen. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam en de Riad is mooi, schoon en goed onderhouden. Authentieke Marokkaanse elementen zijn verwerkt in een minimalistisch design en zorgen voor een sereen geheel. Ontspannen kun je op het dakterras op de heerlijke loungebanken in de schaduw. Tevens is er een klein zwembadje waarin je af kunt koelen na een hete dag in Marrakech.

Indian Summer with Red Reiding Hood

Indian Summer with Red Reiding Hood Afgelopen september weken zijn we al verwend met heerlijk nazomerweer en hopelijk kunnen we nog lang genieten van het zonnetje! ☼ Rowan Reiding, een bekende fashion blogger combineerde een prachtige bohemian outfit met een indian summer feeling. En daarbij past de 'Louna' tas van Marrakech Musthaves natuurlijk perfect!

Marrakech here we come!

Marrakech here we come! De tickets zijn geboekt en in oktober vertrekken wij weer naar Marrakech. In het atelier wordt al hard gewerkt aan samples voor onze nieuwe collectie. We hebben weer volop ideeën en gaan de komende tijd hard aan de slag om deze om te zetten naar nieuwe unieke tassen. Tijdens ons verblijf slapen we in Riad Awa en volgens mij hebben wij hier weer een pareltje ontdekt. Riad Awa ligt naast de Saadian tombes die dateren uit de tijd van sultan Ahmad I al-Mansur in de 16e eeuw. Awa is een prachtige riad waarin het beste van twee werelden is gecombineerd. Prachtige marokkaanse elementen in een modern jasje. Wij kunnen niet wachten tot we er zijn! Marrakech de stad van uitersten; overweldigend, hectisch, chaotisch en authentiek maar ook sereen en modern. Een stad waarin je het leven volop beleeft en waar je je keer op keer kunt verbazen en laten verrassen.

We ❤ Marrakech!