Kelim

Say hello to our spring/summer collection!

Say hello to our spring/summer collection! Achter de schermen is er door ons weer hard gewerkt aan een nieuwe collectie tassen en accessoires.
O.a. bestaande modellen in nieuwe zomerse kleuren en nieuwe kelim stoffen... maar we zijn samen ook weer de studio in gedoken om nieuwe ontwerpen te maken!
Binnenkort hebben we dus weer nieuwe items in onze shop! Wij introduceren dan de 'Lyv shopper' en de 'Kech wallet'. Houd onze website dus goed in de gaten. Al onze nieuwe produkten staan binnenkort online!

Kelim Mania

Kelim Mania Zomer 2014 is dé zomer voor etnische prints. Meer dan ooit laten wij ons inspireren door invloeden uit de hele wereld. Ook kelim blijft enorm populair, wij houden van deze trend! Vanuit onze liefde voor kleur en mooie patronen is onze zoektocht begonnen naar de perfecte kelim tapijten met kleurrijke motieven. Het resultaat hiervan zie je in onze shop. De authentieke kelim tapijten zijn omgetoverd tot prachtige clutches en unieke shoppers die een ultieme aanvulling zijn op elke zomerse outfit. Alle clutches en shoppers zijn uniek dus je hoeft nooit bang te zijn dat je iemand tegenkomt met hetzelfde exemplaar.

We ♡ to create fashion!