Marrakech meets Ibiza

Marrakech meets Ibiza

Ben jij ook zo'n fan van de hippie markten in Ibiza? Wij doen niets liever dan struinen langs de 100den kraampjes vol met de meest prachtige spullen. Onze favorieten zijn de unieke handgemaakte producten die worden aangeboden door hun makers. Omdat we helaas niet altijd in Ibiza kunnen zijn is er nu een prima alternatief in Nederland.

Gisteren vond de tweede editie van de 'We Love Ibiza Fair' plaats op het strand bij Beachclub Puur in Drimmelen. De omgeving was omgetoverd tot een waar shopping walhalla waar ons hippie hartje sneller van gaat kloppen. Veel fashion, lifestyle producten, heerlijk eten & drinken en fijne Ibiza deuntjes. 

Ibiza Fair

Al vroeg in de ochtend begonnen wij met het opbouwen van onze stand. We hadden een mooie plek aan het water en met wat creatieve oplossingen was onze kraam al snel bestand tegen de voorspelde regen en wind. Gelukkig bleef het lang droog en werd het een heerlijke dag met heel veel enthousiast publiek en leuke reacties op onze stand. De volgende editie zijn wij er zeker weer bij en als het zonnetje zich dan iets langer laat zien, waan jij je tijdens deze fair in het echte Ibiza....

Ibiza Fair

Reacties

  1. Sandra Sandra

    Ik zag jullie zondag staan op de Ibiza fair. Wat een leuke stand en wat een mooie spullen! Jullie website ziet er ook prachtig uit. Ik ga zeker iets bestellen!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden