Add a little sparkle to your outfit!

Add a little sparkle to your outfit!

Het is nog winter maar in onze gedachten schijnt de zon al en maken we volop plannen voor deze zomer. Een absolute musthave die deze zomervakantie niet mag ontbreken tijdens jouw strandvakantie is deze sequined basket. Deze manden zijn handgemaakt door de vrouwen van Tameslouth die met veel liefde en aandacht hard gewerkt hebben aan deze kleurige exemplaren.

Tameslouth ligt niet ver buiten Marrakech en in dit dorp besloten de vrouwen begin 2013 hun krachten te bundelen en een eigen coöperatie op te richten.

Geholpen door Sarah Quinn, die de vrouwen helpt hun producten toon te stellen aan een breder publiek via social media, produceren 40 vrouwen traditionele handgemaakte producten. De afgelopen maanden is er in Tameslouth hard gewerkt aan verschillende sequin baskets die vanaf nu te koop zijn op onze website. Deze kleurrijke manden afgewerkt met honderden pailletten zijn de absolute musthaves die jij deze zomer graag meeneemt op vakantie. Bikini, handdoek, boek & zonnebrand, deze manden zijn groot genoeg om al je strandspullen in mee te nemen!


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden